Startups & nyföretagare

 

Erbjudande för nyföretagare och Startups

Buller kommunikation ger er en kickstart i arbetet med ert varumärke och företag. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med nya varumärken och hjälper er igång med er verksamhet snabbt och effektivt.

 

Varumärkes- plattform

Effektiva och dynamiska varumärkesworkshops anpassade efter era behov. Utveckla ert företag och varumärke utan att göra det till en lång och tungrodd process.

Logotyp

Det behöver inte vara dyrt och krångligt att göra en logotyp. Vi erbjuder tre prisnivåer anpassade efter er plånbok och ambitioner. Oavsett vilken nivå ni väljer så får ni en professionell logotyp som är anpassad för tryck och i digital publicering.

Hemsida

Med Buller kommunikation får du en helhetslösning vad gäller webbpublicering. Välj mellan att på ett enkelt sätt uppdatera innehållet på er webbplats själva eller att låta oss göra det mesta. Oavsett hjälper vi er, både under uppbyggnaden och i den dagliga driften, av er nya professionella webbplats.

Digital marknadsföring

Vi hjälper er att komma igång med de viktigaste verktygen för att nå ut på nätet. Till exempel Google My Business, Hitta.se, Facebook företagssida, LinkedIn...

Innehåll

Foto, video, grafik och texter till er hemsida och för marknadsföring i sociala medier. Vi producerar också produktfilmer, bilder och grafik som på ett tydligt sätt visar upp er produkt.

Tryckmaterial

Vi har färdiga paket med det viktigaste tryckmaterialen för din verksamhet som visitkort, brevpapper, roll-ups, broschyrer med mera. Hör bara av er så lämnar vi förslag på vad ni behöver.