Hemsida

Med Buller kommunikation får du en helhetslösning vad gäller webbpublicering. Välj mellan att på ett enkelt sätt uppdatera innehållet på er webbplats själva eller att låta oss göra det mesta. Oavsett hjälper vi er, både under uppbyggnaden och i den dagliga driften, av er nya professionella webbplats.

 

Innehåll och publicering

Vi ser till att webbplatsen fungerar felfritt och är tillgänglig på alla typer av enheter. Utöver webbpublicering kan vi efter ert önskemål också producera text, bild och film till er webbplats och sociala medier. Dessutom hjälper vi er med kampanjer och sökoptimering för att ni ska nå ut så bra som möjligt med era produkter och ert varumärke. För oss på Buller kommunikation är tillgänglighet, service och support viktigt. Därför finns vi alltid tillgängliga för rådgivning och support i det dagliga arbetet med ert företag och varumärke på webben.

Redigera och uppdatera

Vi levererar alltid en nyckelfärdig och funktionstestad webbplats som ni enkelt klarar av att redigera och uppdatera. Om ni behöver hjälp med uppdateringar eller förändringar av er webbplats ingår det självklart i ert abonnemang. Vi finns alltid tillgängliga och hjälper er med förändringar av exempelvis layout eller menyer enligt era önskemål.

Säkrare och snabbare än WordPress

Vi garanterar en säker webbplats, vi utför kontinuerligt säkerhetsuppdateringar och det finns alltid backup på er sida och innehållet. Till skillnad från andra CMS som exempelvis WordPress garanterar vi att er hemsida inte blir långsam och kanske ännu värre kapad/hackad med tiden. Alla funktioner är noga testade och om något mot förmodan skulle krångla så löser vi alltid problemen snabbt.

Några exempel på hemsidor vi gjort:

Klicka på bild för att komma till hemsida

Erbjudande till Startups och nyföretagare

Pris 10 000 - 30 000 sek 

 

Kontakt

Mikael Englund

 

Tjänster nyföretagare

Varumärkesplattform

Logotyp

Hemsida

Digital marknadsföring

Innehåll

Tryckmaterial